20. Andreas Ehrnvall

 
 

Andreas “Mr Padel” Ehrnvall är tvåfaldig svensk mästare och var först med att få världseliten till Sverige samt att bygga en padelbana i en sportarena.

 
20 Andreas Ehrnvall Uppsala Padelcenter Padelpodden.jpg
 
 

Jag tror det var 8 stycken topp 10 spelare som var och spelade i Uppsala. Det var första gången alla var i Sverige. Det är jag stolt över att vi lyckades dra ihop.

 

Gäst i detta avsnitt är Andreas Ehrnvall från Uppsala Padelcenter. Somliga kallar honom för “Mr Padel” och han är tveklöst en av svensk padels största profiler.

Han brinner verkligen för padel och det märks då det var just Andreas och hans team som var först med att få världeseliten till Sverige. Han var även först med att få till en padelbana i en basketarena, så som det görs under World Padel Tour. Ser vi till Andreas som padelspelare är han faktiskt tvåfaldig svensk mästare i herrar 45+ tillsammans med Johan Håkansson från Padelfeber.

Det känns extra kul att ha Andreas som gäst eftersom han var en av få som redan från början peppade mig när jag startade podden. Det är därför med stor glädje vi presenterar Uppsala profilen Andreas “Mr Padel” Ehrnvall i Padelpodden.

Nu kör vi!


Lyssna på Padelpodden:

Programledare är William Sjögren Gomez och redigeringen görs av MJE Music.