17. Anna Svedenhov

 
 

Svenska mästaren Anna Svedenhov berättar om sin resa till toppen, styrkan i att ha en gameplan och ger konkreta tips hur du förbättrar ditt spel.

 
17 Anna Svedenhov Padelcrew Padelpodden.jpg
 
 

Du får röra på dig, får svettdroppar i pannan, tänka mycket, får prata lite, skrattar mycket och tokiga bollar. Det här sociala också mellan gemen och efteråt, som är en stor faktor till varför jag tror att så många hittar till sporten.

 

I detta avsnitt träffar vi en av svensk padels största profiler, nämligen tvåfaldiga svenska mästaren Anna Svedenhov från Padel Crew Helsingborg. Jag hade faktiskt nöjet att se den spännande matchen med egna ögon när hon tillsammans med Sofia Arvidsson vann sitt andra raka SM-guld.

Anna är verkligen en kämpe som har arbetat oerhört hårt för att komma dit hon är idag. Samtidigt är hon en av de mest ödjmuka och trevligaste personerna jag träffat. Vi skrattade båda hjärtligt när hon är nära att slå ned ena mikrofonen eftersom hon så passionerat pratar om ett padelslag.

Varsågod här får du ta del av hennes spännande satsning, värdefulla tips och rutiner. Vi har den stora äran att få presentera självaste Anna Svedenhov i Padelpodden!

Nu kör vi!


Lyssna på Padelpodden:

Programledare är William Sjögren Gomez och redigeringen görs av MJE Music.