26. Carolina Navarro Björk

 

Hon var världsetta under nio år! Här berättar Carolina Navarro Björk om sin padelresa, erfarenheter och sina kopplingar till Sverige.

 
 
26 Carolina Navarro Björk Swedish Padel Open Padelpodden.jpg

Jag har drömt om detta, att spela en turnering här. Att folk kommer och hejar på mig och Cecilia. Jag är jätteglad att padel är så stort i Sverige.

 

Spansksvenska Carolina Navarro Björk är en av mina drömgäster då hon är nummer tolv i världen och har svenska kopplingar. Ja jag tror knappt det är sant när vi äntligen möter henne under Swedish Padel Open i Båstad.

Carolina väljer att prata svenska i detta avsnitt. Det tycker jag är modigt, för ser jag till mig själv har jag verkligen fått kämpa för att lära mig fler språk än svenska.

Hon har vunnit i stort sett allt som går att vinna inom padel och hon var bäst i världen under nio år. Vi har alltså en tidigare världsetta som gäst i Padelpodden!

Det känns otroligt spännande att få ta del av hennes padelresa, erfarenheter och höra om hennes kopplingar till Sverige.

Carolina är verkligen supertrevlig och jag förundras över hur hon lyckas hålla sig så ödmjuk och hon bjuder verkligen på sig själv. Ja hon har varit glad sedan vår första kontakt i sociala medier. När vi ska fotografera henne för avsnittet kommer det andra som vill fotas med henne och där och då ser jag vilken stjärna hon är.

Det är med stor glädje vi här kan presentera nr 12 i världen, Carolina Navarro Björk i Padelpodden.

Nu kör vi!


Lyssna på Padelpodden:

Programledare är William Sjögren Gomez och redigeringen görs av MJE Music.