12. Johan Håkansson

 
 

Johan Håkansson berättar om den spännande resan med nyhetssajten Padelfeber, om viljan att samla svensk padel och om kärleken till sporten.

 
12 Johan Håkansson Padelfeber Padelpodden.jpg
 
 

Det som händer med svensk padel är historiskt. Jag har aldrig varit med om en sport som kommer från ingenstans och bara väller in som en lavin. Jag kände att någon måste skriva denna saga som händer framför våra ögon och insåg till slut att den personen är förmodligen jag.

 

I ett soligt Luleå träffar jag Johan Håkansson från Padelfeber. Johan var med från början för 4 år sedan när de första banorna byggdes i staden. Kärleken till sporten bara växte och då det inte skrevs något om sporten på svenska och han själv nästan skrivit i 30 år började idén om Padelfeber växa fram.

Sagt och gjort den den 1 oktober 2016 kombinerade han sina passioner padel och journalistik och startade upp Padelfeber, sidan för svensk padel.

Här berättar Johan den spännande resan med Padelfeber och hur han ville samla svensk padel, från Skåne i söder till Norrbotten i norr. Jag rycks med i hans härliga skratt och vi hade kunnat prata i timmar om just padel.

Johan var faktiskt en av de personer jag inspirerades mest av när jag startade upp Padelpodden och därför känns det otroligt kul att han nu gästar podden. Det är med stor glädje vi presenterar Padelfebers grundare, självaste Johan Håkansson i Padelpodden.

Nu kör vi!