18. Mikael och Marc Sätre

 
 

Mikael och Marc Sätre är två underdogs som efter ett liv inom bygg nu har två padelhallar och arrangerat SPT Masters. Historien om bröderna Sätre bjuder på skratt, tips och överraskningar.

 
18 Mikael Marc Sätre Västerås Enköping Padel Arena Padelpodden.jpg
 
 

Det var ett hålrum som hallen fyllde. Det har blivit på den nivå att man åker hit fast man inte spelar. Man tar sig en fika och sitter och kollar på gruppspelsmatch eller kompisarna som lirar.

 

Mikael och Marc Sätre har tillsammans med Michel Lindgren två padelhallar, Enköping Padel Arena och Västerås Padel Arena . Som du kommer att höra sticker både hallarna och bröderna ut på ett mycket positivt sätt och vi får även ta del av spännande saker om SPT Masters som arrangeras 28-30 september i Västerås Padel Arena, tävlingen där bland annat de bästa spelarna i Sverige deltar.

Jag slås av hur ödmjuka Mikael och Marc är och jag älskar verkligen deras humor. Det känns som att jag känt dem sedan länge och de sprider verkligen värme och glädje omkring sig. En padelglädje som smittar av sig i hallen och allt det dem gör inom svensk padel.

Här får du höra den spännande historien om bröderna Sätre, två underdogs inom svensk padel, och jag slår vad om att du kommer att ryckas med och skratta lika mycket som jag gjorde.

Vi har den stora glädjen att få presentera eldsjälarna Mikael och Marc Sätre i Padelpodden.

Nu kör vi!


Lyssna på Padelpodden:

Programledare är William Sjögren Gomez och redigeringen görs av MJE Music.