11. Pär Dalhägg

 
 

Luleåprofilen Pär Dalhägg berättar om resan med Norrlands första hall, om padelglädjen i norra Sverige och om prestigefyllda stadsmatcher med grannstäder.

 
11 Padel365 Pär Dalhägg.jpg
 

För en tid sedan besöka jag Luleå och fick hjälp av busschauffören, passagerare och en kvinna på gatan för att hitta rätt. Gästfriheten gjorde mig på topphumör inför samtalet med Pär Dalhägg som tillsammans med Anders Johansson och Lars Lyttinen startade Padel365, Norrlands första padelhall.

I slutet av juni arrangeras Padel365 Open som är en del av Swedish Padel Tour och tävlingen lockar en härlig blandning av människor så som Sveriges padelelit, spanjorer och hockeystjärnor. Ja det känns som att det kommer bli en fantastisk padelhelg.

Pär hämtar upp mig vid hotellet och vi åker till hallen för att spela in poddavsnittet. Redan från första stund gillar jag honom, kanske är det för hans härliga skratt. Hallen i Luleå är verkligen trivsam och spelet är igång på samtliga banor. Vi sätter oss så småningom på kontoret och jag får ta del av Padel365 spännande resa.

Vi har den stora glädjen att kunna presentera Luleåprofilen Pär Dalhägg i Padelpodden.

Nu kör vi!