13. Robert Von Schéele

 
 

Eldsjälen Robert Von Schéele tar oss med bakom kulisserna till Vilshärad Padel Masters, Skandinaviens största utomhusturnering som är en elit, motion och familjefest för alla.

 
13 Robert von Scheele Vilshärad Padel Masters Padelpodden.jpg
 
 

Jag älskar padel och spela inomhus är det roligaste jag vet. Men att spela ute nära havet det är livskvalité då mår man bra på riktigt. Bra dagar i Vilshärad, det är kärlek.

 

För tredje sommaren i rad bjuder Robert Von Schéele och Per Boström in till Vilshärad Padel Masters, en elit, motion och familjefest med ny World Padel Tour status. Robert är tävlingsledare för turneringen och vi träffar honom på plats i Vilshärad, nära Halmstad.

Solen skiner, det är högklassig padel, spelare och publik verkar trivas och Robert är på topphumör. Det syns i hans ögon att han verkligen brinner för padel och här tar han med oss bakom kulisserna till Skandinaviens största turnering som varar i över en vecka.

Med tre padelbanor nära vattnet slås jag av hur vackert det är. Ja du behöver se det med egna ögon för att fullt ut förstå vad jag pratar om. Katrin och jag kände oss verkligen välkomna och vi vill passa på att tacka Robert och Per med familj för ett fantastiskt mottagande.

Okej nu är det dags att du får ta del av Skandinaviens största turnering och en av svensk padels absolut största eldsjälar. Vi har den stor glädjen att kunna presentera Robert Von Schéele i Padelpodden.

Nu kör vi!