15. Simon Vásquez

 
 

Svenska mästaren Simon Vásquez berättar om satsningen som räckte till SM-guld, om World Padel Tour-äventyret i Spanien och bjuder på konkreta tips för att bli en bättre spelare.

 
15 Simon Vasquez Ryska Posten Padel Team Padelpodden.jpg
 
 

Vi hade ju inte förväntat oss att vinna SM utan jag personligen var rätt nöjd med att gå till en semifinal. Då skulle jag vara överlycklig med tanke på att vi hade spelat så kort period. En vinst var över förväntan och vi var enormt glada.

 

Äntligen är svenska mästaren Simon Vásquez från Ryska Posten Padel Team med i podden. Tillsammans med Daniel Windahl tog Simon hem både SM-bucklan och SPT Masters.

Vi träffas på fina Good To Great i Danderyd och jag märker snabbt att Simon har en energi, glädje och vinnarinstinkt som få, ja han lyser upp ett helt rum med sin utstrålning.

Jag känner både respekt och värme för Simon för här bjuder han verkligen på sig själv och visar sidor vi vanligtvis inte ser av honom. Vi pratar bland annat om hans satsning som tagit honom till Sverigetoppen, hans äventyr inom World Padel Tour i Spanien och han delar frikostigt med sig av värdefulla tips hur du kan bli en bättre padelspelare

Varsågod här är ett superavsnitt med regerande svenska mästaren och kaptenen för Ryska Posten Padel Team. Vi har den stora äran att få presentera självaste Simon Vasquez i Padelpodden.

Nu kör vi!