23. Sofia Arvidsson

 

Sverigeettan och svenska mästaren Sofia Arvidsson berättar om sin resa från tennis till padel, om SM-guld på hemmaplan samt ger tips om uthållighet, teknik och strategi.

 
 
23 Sofia Arvidsson Padelpodden.jpg
 
 

Slå i mitten är alltid bra, vet du inte var du ska slå bollen så slå den i mitten. För då får motståndaren fundera vem är det som ska ta bollen, de får mindre vinklar.

 

I detta avsnitt träffar vi racketsport fenomenet och tidigare tennisproffset Sofia Arvidsson från Halmstad Padel Club. Sofia är tvåfaldig svensk mästare i padel tillsammans med Anna Svedenhov och hon har även vunnit SM-guld i tennis och bordtennis.

Sofia var en av de första spelarna jag läste om när jag började spela padel. Med nyfikenhet har jag följt hennes resa och när jag äntligen fick möjlighet att med egna ögon se henne spela passade jag på att bjuda in henne till Padelpodden.

Sofias utstrålning och humor smittar av sig och får mig att slappna av och trivas i hennes sällskap. Vi pratar bland annat om hennes resan från tennis till padel, om uthållighet, teknik, strategi och om hennes fortsatta padeläventyr. Här får du lära känna Sverigeettan på ett nytt sätt!

Vi har den stora glädjen att få presentera regerande svenska mästaren Sofia Arvidsson i Padelpodden.

Nu kör vi!


Lyssna på Padelpodden:

Programledare är William Sjögren Gomez och redigeringen görs av MJE Music.